1.a Általános tantervű osztály sakk-angol nyelv - Hartyán Általános Iskola

„Hartyán Alapítvány az Iskoláért” közhasznú szervezet adószáma: 18041789-1-42 OTP BANK: 11715007-20322137
Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

1.a Általános tantervű osztály sakk-angol nyelv

Leendő elsősöknek

Daróczi Ibolya vagyok, és a következő tanévtől az 1.a osztály osztályfőnöke leszek.

Diplomámat 2008-ban szereztem meg a jászberényi Szent István Egyetem
Alkalmazott Bölcsészeti Karán tanító szakon, ének-zene műveltségterületen. Pedagógusi munkámat napközis nevelőként kezdtem az egyetem Gyakorló Általános Iskolájában. 9 éve vagyok tagja a Hartyán Általános Iskola nevelőtestületének, jelenleg pedig az 5.b osztályt vezetem.

Az idei tanévben alkalmam nyílik belekóstolni a felső tagozat mindennapjaiba, hiszen
nem csak osztályfőnök vagyok, hanem az 5-6. évfolyamon ének-zenét is tanítok. Emellett nem szakadtam el teljesen alsós gyökereimtől, az 1.a osztály tanulóit a matematika és az ének-zene rejtelmeivel ismertetem meg.

Folyamatos továbbképzésekkel bővítem szakmai tudásomat, hogy a tanulás valódi élmény lehessen a gyerekek számára. Így találkoztam a Sakkpalota programmal is, mely a diákok logikus gondolkodásának fejlesztésében van segítségemre.

Célom az iskola és a tanulás megszerettetése, a helyes tanulási szokások, a nyugodt tanulási légkör kialakítása. Arra törekszem, hogy felfedezzem a gyermekekben rejlő tehetséget, és biztosítsam számukra, hogy a saját tempójukban, egyéni képességeiknek megfelelően fejlődhessenek. Értékrendemben ezért a szeretet, az elfogadás, az odafigyelés, a következetesség éppúgy megtalálható, mint a humor és a játékosság.

Mindent megteszek annak érdekében, hogy megkönnyítsem az átmenetet gyermekeik
számára az óvoda és iskola között.


Szeretettel várom a leendő elsős diákjaimat!


 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz